3 min leestijd 12 - 02 - 2019

8 redenen voor zonnepanelen huren in 2019

Zonne-energie is hartstikke hot. Niet zo gek, want je kan je energierekening vaak direct verlagen met zonnepanelen. Het mooie is: er zijn nog véél meer redenen om juist nu over te stappen op zonnepanelen huren. We geven je 8 redenen om nog in 2019 zonnepanelen te huren.

1. Verlagen van energierekening

Een lagere energierekening. Voor veel mensen is dit de belangrijkste reden om te kiezen voor zonnepanelen. Logisch, want gemiddeld bespaart een huishouden tot €132 in 1 jaar. Elke dag zonder zonnepanelen is dus eigenlijk gewoon geld weggeven aan het energiebedrijf. Zonde!

2. Kies voor zonnepanelen in 2019

Gemiddeld zijn de wachttijden bij ons 6 weken. Als je nu kiest voor Zelfstroom geniet ben je nog op tijd voor de topmaanden die er aan komen en kan je extra veel stroom opwekken. Nu regelen, is straks profiteren!

Let op: in sommige regio’s zijn de wachttijden langer dan 6 weken. Steeds meer mensen willen zonnepanelen. En
de agenda van onze installateurs loopt snel vol. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Bel met onze adviseur voor meer informatie over de installatie in jouw regio.

3. Zelf stroom maken én je spaargeld behouden

Wij betalen jouw zonnepanelen en jij huurt ze. Zo heb je zonder grote investering, toch zonnepanelen op het dak. Handig, want zo verlaag je jouw energierekening én houd je geld over voor leuke dingen.

4. Zonnepanelen zijn een slimme investering

Als je zonnepanelen huurt, dan betaal je elke maand een vast huurbedrag. Deze huur kun je zien als een soort spaarsysteem. Want aan het eind van de huurperiode kun je de zonnepanelen overnemen.

5. Met zonnepanelen ben je zelfvoorzienend

Zonnepanelen gaan wel 30 jaar mee. Dus na de huurperiode van 10 jaar, kun je nog 20 jaar zelf stroom opwekken. Zo ben je minder afhankelijk van de energiebedrijven. En de energieprijzen gaan komend jaar flink omhoog!

6. Zonnepanelen van nu zijn beter en goedkoper

Denk je dat 10 zonnepanelen minstens €5.000 kosten? Dan hoor je bij de 57% van de Nederlanders die denkt dat zonnepanelen duurder zijn dan in werkelijkheid het geval is.

Sinds 2012 zijn zonnepanelen sterk in prijs gedaald. En dat terwijl het paneelvermogen juist is toegenomen. Wat zonnepanelen kosten, is per huis en dak verschillend. We rekenen graag voor je uit wat zonnepanelen huren voor jou kost en oplevert. Benieuwd? Maak nu een online dakanalyse! Binnen 2 minuten weet je hoeveel panelen erop je dak passen.

7. Investeer in een duurzame woning

Het gaat echt gebeuren: een kwart van alle huizen moet uiterlijk in 2030 van het aardgas af zijn. Die twee miljoen woningen moeten betere isolatie en elektrische warmtepompen krijgen, of gaan over op een duurzaam warmtenet in de wijk. Uiteindelijk gaan alle woningen van gas los. We gaan dus over van grijze energie, naar duurzame bronnen. Door zelf over te stappen op zonne-energie, maak jij jouw huis op tijd klaar voor de toekomst.

Een duurzaam huis levert bovendien geld op. Jouw huis is meer waard met zonnepanelen op het dak!

8. Aarde schoner doorgeven aan volgende generatie

Ons klimaat verandert en als we niets doen dan gaat dit onze welvaart en leefomgeving op zijn kop zetten. Denk aan overstromingen, stormen, mislukte oogsten of grote perioden van droogte. En de armste mensen gaan de klimaatverandering het hardst merken. Ook in Nederland.

Het is dé belangrijkste reden dat onze oprichter Bram startte met Zelfstroom. Om de aarde schoner door te kunnen geven aan zijn kinderen. Dáárom kun je bij ons zonnepanelen huren. Zo maken we zonne-energie voor iedereen leuk, makkelijk én betaalbaar.

Wil je ook weten wat zonnepanelen jou opleveren? Maak nu een online dakanalyse. Binnen 2 minuten weet je hoeveel panelen erop je dak passen.

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen
95% van de klanten beveelt ons aan 9.1 10.0 1.0
uit 432 klantbeoordelingen